Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

DUDA

UMIRUJE I OPUŠTA BEBE

Ali i roditelje. Ova duda ne ometa već podržava normalan razvoj zuba, nepca i vilice. Bez toksina i potpuno bezopasna za Vaše dete.

Umiruje Vašu bebu

Sve prednosti dude, ali bez uobičajene posledice - nepravilnog rasta zuba

Osigurava optimalno disanje kroz nos, koje je dobro za koncentraciju i miran san

Biofunkcionalna: Dizajnirana tako da podstiče prirodan razvoj nepca i vilice

OPUŠTENA BEBA

Specijalna, meka silikonska membrana stvara isti, prijatan osećaj kao prirodna bradavica. Ovaj poznati osećaj podržava prirodni proces gutanja.

SPREČAVA NEPRAVILAN RAST ZUBA

Za razliku od standardnih duda, naša duda je pljosnata. Ovo nepcu daje prostor čime se prevenira nastanak visokog nepca. Ravni vrh ove dude sprečava stvaranje vakuuma u ustima, otvoreni zagrižaj.... i tako sprečava nepravilan rast zuba i podstiče pravilno disanje kroz nos umesto na usta.

PODRŽAVA NORMALNI RAZVOJ NEPCA I VILICE

Bočna krilca usmeravaju pritisak sisanja na vilicu, a ne na nepce i tako obezbeđuju da zubni luk razvije lep, okrugao oblik. Dudu je razvio stomatolog dr Herbert Pik, inspirisan činjenicom da je korišćenjem neadekvatne dude njegov sin dobio ukršteni zagrižaj. „Samo 20% malformacija vilice su genetske prirode“, tvrdi dr Pik.

PODSTIČE OPTIMALNO DISANJE

Kada nepce raste kako bi trebalo - i ne poprimi abnormalan, visoko zakrivljeni oblik, ono podstiče disanje kroz nos. Dakle, duda pomaže u sprečavanju problema sa disanjem, a samim tim i problema sa spavanjem i koncentracijom.

Najbolja duda na svetu...

su grudi. Majka priroda uvek zna najbolje. Curaprox duda stvara isti, prijatan osećaj kao prirodna bradavica i podržava prirodni proces gutanja.

„MOJE DETE PREVIŠE VOLI DUDU“

Neuobičajeni ravni vrh Curaprox dude inteligentno usmerava usisni pritisak na vilicu, a ne na nepce... podstičući zdrav razvoj na svaki način. Zato ne brinite ako Vaše dete ima potrebu da sisa duže.

ZAŠTO UKRŠTENI I OTVORENI ZAGRIŽAJI NISU DOBRI?

Oni podstiču disanje na usta, što može dovesti do problema kao što su poremećeni san i poteškoće u koncentraciji. Ispravljanje neusklađenosti kako dete postaje starije možete sprečiti u startu. Kada zubi rastu na pravi način, dete diše na nos, što je najbolje za zdrav razvoj.

DA LI CURAPROX DUDA POMAŽE ODMAH?

Da. Odmah počinje da podržava njihov razvoj na više načina. Dr stomatologije Herbert Pik – koji je razvio Curaprox dudu – upozorava da polovina dece koja koriste konvencionalne dude razvijaju ukršteni ili otvoreni zagrižaj. Izaberite drugačije.

ČETKICA ZA ZUBE ZA BEBE

ZABAVNA, NEŽNA, EFIKASNA
– OD PRVOG ZUBA

Saznajte više Kupite

BEBA

DUDE, LAŽE, VARALICE
DETALJNO UPUTSTVO

Saznajte više