Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

ČETKICA ZA ZUBE CS 5460

NEŽNA ZA ZUBE I DESNI

Svako od 5.460 Curen® vlakana radi zajedno u borbi protiv naslaga na zubima. Nemilosrdna prema plaku. Nežna prema zubima i desnima.

5.460 vlakana gusto zbijenih na glavi četkice daju izuzetnu moć pranja zuba

Kompaktna glava četkice. Mali nagib. Optimalno čišćenje

Curen® vlakna četkice. Neverovatno nežna, neverovatno tanka – samo 0.1 mm u prečniku

Osmougaona drška. Gotovo je nemoguće ne očistiti pod odgovarajućim uglom

5,460 DOBRIH RAZLOGA

Možete se osloniti na CS 5460 za uklanjanje naslaga na zubima, sprečavanje oštećenja gleđi... i negu zuba i desni nežno i efikasno. Zašto? Ultra tanka, nežna Curen® vlakna (umesto uobičajenih najlonskih), njih 5.460.

MALA I KOMPAKTNA GLAVA ČETKICE

Kompaktna glava pronalazi sva teško dostupna mesta uključujući i ona iza kutnjaka i pretkutnjaka. Savija se i prilagođava. Za taj lep, čisti osećaj zuba.

DRŽITE ČETKICU POD UGLOM...

… za optimalno čišćenje. Nagnite četkicu pod uglom od 45 stepeni – pola na zub, pola na desni. Pravite male, nežne kružne pokrete - skoro bez ikakvog pritiska. Lepo i lako.

Osetite razliku.

Stomatolozi preporučuju naše četkice za zube već više od 40 godina. Jednom kada isprobate ove četkice ... nećete poželeti da koristite druge. Razvijene i proizvedene u Švajcarskoj.

VATROMET BOJA

Posle mnogo godina istih starih dosadnih izbora... eksplozija lepih, veselih boja. Ova četkica za zube je sada dostupna u 36 kombinacija boja, kao i u dodatnim limitiranim, specijalnim izdanjima.

Izaberite svoju boju

NEGA SA PUNO NEŽNOSTI I LJUBAVI

Mnogi ljudi peru zube uz previše pritiskanja... i sa tvrdim vlaknima. To dovodi do oštećenja kao što je povlačenje desni. Naša ultra tanka Curen® vlakna su drugačija. Ona su nežna. I peru zube izuzetno dobro.

MAESTRO, MUZIKA!

Perite zub po zub, malim, nežnim, kružnim pokretima, skoro bez ikakvog pritiska. Mnoštvo ultra tankih vlakana, gusto raspoređenih, efikasno uklanja plak bez izazivanja oštećenja. Lagano držite četkicu za zube u ruci... kao gudalo za violinu.

5.460 JE MAGIČNI BROJ

5,460 vlakana – do deset puta više od broja vlakana koje se koriste u standardnim četkicama – gusto raspoređenih na glavi četkice. Ova ekstra gusta površina za čišćenje je dizajnirana da spreči karijes i bolesti desni. CS 5460 je najgora noćna mora za zubne naslage.

ZUBNA GLEĐ JE ČVRŠĆA OD ČELIKA

... ali zahteva delikatnu negu. Sada možete da se oslonite na nežna vlakna za uklanjanje zubnih naslaga bez oštećenja gleđi… i da perete liniju desni a da je ne povredite.

KAKO NA NAJBOLJI NAČIN DA OPREM ZUBE?

Postoji mnogo različitih tehnika. Svaka usta, zub i međuzubni prostor su različiti, ali postoji dokazana metoda koja radi za sve.

Počnite sa najboljim uglom - pola na zube, pola na desni

Perite nežno… skoro bez pritiska

Pravite male, nežne krugove – neka Vas vodi četkica za zube

KAKO SE KORISTI CS 5460 ČETKICA ZA ZUBE

OGOLJEN KOREN ZUBA

ŠTA MOŽETE
DA URADITE?

Saznajte više Kupite

PUTNI SET

PERITE SVOJE ZUBE
U POKRETU

Saznajte više Kupite

NEGA DESNI

PRANJE UMESTO
RIBANJA

Saznajte više Kupite