Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

BDC BIOLOŠKA NEGA PROTEZE

NEGA PROTEZA I ORTODONTSKIH APARATA

Sa BDC-om, vreme je da dozvolite majci prirodi da brine o Vašim protezama ili ortodontskim aparatima, kao i o Vašem oralnom zdravlju – limunskom kiselinom, morskom solju i uljem eukaliptusa.

Čisti limunskom kiselinom i morskom solju

Održava ih da izgledaju kao nove godinama

Štiti uljem eukaliptusa

PRIRODNA, DUGOTRAJNA NEGA

Limunska kiselina i morska so u kombinaciji bez napora rastvaraju ostatke hrane i plak. Za razliku od drugih, agresivnijih sredstava za čišćenje, BDC ne oštećuje plastiku. Tako da proteze mogu delovati kao nove godinama.

ZAPEČAĆENO POLJUPCEM

Ulje eukaliptusa daje BDC-u svež, ukusan osećaj – kao i lekovita, antiinflamatorna svojstva. Takođe stvara zaštitni sloj i štiti plastiku – uključujući sve postojeće mikropukotine – bujnim mikrofilmom.

JEDNOSTAVNA ZADOVOLJSTVA…

Sa Curaprox četkicama za zube pružite svojim protezama ili ortodontskim aparatima i sjaj koje zaslužuju. Uklanjanje ostataka hrane i plaka postaje jednostavno zadovoljstvo – a mi garantujemo da se plastika neće izgrebati. Koristite BDC četkicu za proteze ili ortodontske aparate i CS 5460 za fiksne proteze.

Majka priroda zna najbolje.

U Curaprox-u počinjemo pitanjem "kako priroda može da nam pomogne"? Zato je BDC tako dobar za zdravlje Vaših zuba i desni. I zato su Vaše proteze ili ortodontski aparati za zube godinama kao novi.

BDC: U ČEMU JE RAZLIKA?

Razlika je u prirodnim sastojcima. To je moć čišćenja limunske kiseline i morske soli. I sjajna zaštita ulja eukaliptusa. Nema mikropukotina... tako da nema mesta za skrivanje patogena.

LIMUNSKA KISELINA

To je jedan od najboljih prirodnih lekova - i ključni sastojak za čišćenje u BDC 100 daily i BDC 105 weekly. Lagano razbija ostatke hrane, mrlje i naslage bakterija na protezama - sprečava čak i stvaranje mikropukotina.

ULJE EUKALIPTUSA

Ulje eukaliptusa donosi maksimalnu svežinu vašim protezama ili ritejnerima. Anti-inflamatorno je. I zaptiva i štiti plastiku formiranjem mikrofilma.

MORSKA SO

Nijedan izuzetan, gurmanski obrok ne bi bio potpun bez morske soli. Verujemo da isto važi i za izuzetne proizvode za čišćenje proteza i folija za ispravljanje zuba. Morska so stabilizuje i pojačava efekat čišćenja limunske kiseline.

DA LI ZAISTA TREBA DA PEREM SVOJE PROTEZE ILI FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA?

Znamo da želite da vaše proteze ili ortodontski aparati budu super udobni. Dakle, znamo da ćete rado brzo i lako ukloniti ostatke svih naslaga rastvorenih i dezinfikovanih sa BDC 100 daily i BDC 105 weekly.

TO RADI NEŽNO

Hemikalije mogu napasti bakterije. Ali one takođe napadaju plastiku, stvarajući mikropukotine - plodno tlo za patogene. Za razliku od ostalih, BDC koristi prirodnu limunsku kiselinu, morsku so i ulje eukaliptusa kako bi uklonio ostatke hrane i bakterije. I brine se o protezama i ortodontskim aparatima.

CS 5460

ČIŠĆENJE I STIMULACIJA DESNI

Saznajte više Kupite

IMPLANTATI

PRAVILNA NEGA ZA IMPLANTATE ILI PROTEZE

Saznajte više Kupite

CS 708

DOLAZI DO TEŠKO DOSTUPNIH MESTA

Kupite