Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

ENZYCAL PASTA ZA ZUBE

NEŽNA, A IZUZETNO EFIKASNA

Zaboravite uobičajene grube sastojke paste za zube. Koristimo samo prirodne sastojke kao što su enzimi koji pojačavaju zaštitnu moć vaše pljuvačke.

Nežna pasta za zube, zdrava usta

Pogodno za korišćenje sa soničnom četkicom za zube

Bez SLS-a, bez triklosana, bez plastičnih mikrozrnaca

Proizvedena u Švajcarskoj

ZA NEGU ZUBNE GLEĐI

U Curaprox-u negujemo zubnu gleđ, umesto da je oštećujemo. Naši enzimi su nežni. A Enzycal – za razliku od drugih pasta za zube – ne oštećuje gleđ. Sa niskim vrednostima od ~ 30 do ~ 60 na RDA skali abrazije, nemate o čemu da brinete. Uz Enzycal ste na dobitku.

ZAŠTO ENZIMI?

Enzimi koji se nalaze u našoj pljuvački bore se protiv bakterija. Enzimi u Enzycal-u dopunjuju prirodnu snagu naše pljuvačke. Oni takođe pomažu da se nadoknade izgubljeni minerali i kalcijum u zubnoj gleđi i donose antivirusni i antifungalni efekat.

Sodium fluoride – extremely good at its job

Natrijum fluorid jača zubnu gleđ i nakon pranja četkicom, čini je otpornijom na kiselinu. Ujedno remineralizuje oštećenu gleđ i sprečava razmnožavanje štetnih bakterija. Vrlo je efikasan i u sprečavanju nastanka karijesa.

NATRIJUM FLUORID – IZUZETNO DOBAR U SVOM POSLU

Natrijum fluorid jača zubnu gleđ. I vrlo brzo nakon pranja, čini je otpornom na napade kiseline. Remineralizuje područja – uključujući i ona koja su bila napadnuta – i minimizuje rast štetnih bakterija. Moglo bi se reći da je prilično efikasan u sprečavanju nastanka oštećenja.

SLS? APSOLUTNO NE

Nažalost, SLS – natrijum lauril sulfat – još uvek se može naći u većini pasta za zube. On napada ćelije sluzokože usta što dovodi do bolne iritacije, povreda i afti u ustima. Naravno, nema ga u Enzycal-u, kao ni u bilo kojoj drugoj našoj pasti za zube.

Birajte pažljivo.

Mnoge paste za zube zaista nisu toliko zdrave. Umesto toga, dovode do oštećenja, iritacija... i često do afti u ustima. Naše istraživanje pokazuje da su naše Enzycal paste za zube blage – i izuzetno efikasne.

CS 5460

NAJEFIKASNIJA ČETKICA
NA SVETU?

Saznajte više Kupite

KARIJES

VREME JE
DA SE
ZAŠTITITE

Saznajte više Kupite

OSETLJIVI ZUBI

UH! OGOLJEN KOREN ZUBA. KONAČNO, POMOĆ JE TU

Saznajte više Kupite