Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

Hydrosonic pro

PROFESIONALNA NEGA ZUBA

Sa Hydrosonic pro dobijate onaj osećaj profesionalno očišćenih zuba svaki put kada ih perete – čak i sa protezama, implantatima, osetljivim desnima... i na onim teško dostupnim mestima.

Sedam različitih nivoa čišćenja: Pronađite svoj omiljeni… uživajte u savršenom pranju zuba

Snažna baterija: Više od 60 minuta četkanja sa jednim USB punjenjenjem

Tri inovativne glave četkice: Power (moćna), Sensitive (nežna) i Single (jedan snop vlakana)

Savršeno čišćenje: čak i na teško dostupnim mestima... zahvaljujući Curacurve® – mali nagib, velika razlika

NEGA ZUBA KAO UMETNOST

Pranje zuba ne može biti preciznije od ovoga. „Single“, ekstra mala glava četkice je vrhunska u čišćenju jednog po jednog zuba i desni. Sada možete čistiti između zuba i proteza, bravica ili ortodontskih aparata – savršeno i bez napora. Švajcarska tehnologija glave četkice u svom najboljem izdanju.

TE ČETKICE STIŽU SVUDA

Dizajn nastavka četkice nije ništa drugo do izuzetan. Ultra-fina, nežna Curen® vlakna – umesto konvencionalnog najlona – koja obavijaju svaki zub radi efikasnijeg čišćenja. A zahvaljujući maloj glavi četkice… sva mesta oko zuba su sada lako dostupna.

KOJI JE VAŠ NIVO? IZABERITE DO 7

Do 84.000 neverovatno nežnih pokreta četkice u minuti. Hidrosonyc pro električna četkica za zube pruža Vam onaj osećaj profesionalno očišćenih zuba. Odaberite svoj nivo čišćenja i počnite sa četkanjem.

60 MINUTA PRANJA ZUBA SA JEDNIM PUNJENJEM

Više od 30 pranja zauba. Da, zaista. A snaga ostaje potpuno ista tokom čitavog trajanja jednog punjenja. I podrazumeva se da može da se puni preko USB-a. Šta biste drugo očekivali?

MALI NAGIB, VELIKA RAZLIKA

Curacurve® je nagib četkice od samo 10 ili 15 stepeni. Ali to je ono što čini razliku. Sada možete lako da operete teško dostupna mesta – zadnji deo prednjih zuba, iza kutnjaka i pretkutnjaka. Tako je to kada stomatolozi dizajniraju proizvode za negu zuba.

HYDROSONIC NA PUTOVANJU

Set za putovanja. Lagan, kompaktan, praktičan. Tako da uvek možete sebi pružiti oralnu negu koju zaslužujete. Sada Hydrosonic easy četkicu za pranje zuba uvek možete imati uz sebe.

Oralno zdravlje pritiskom na dugme.

Dugo smo ignorisali električne četkice za zube. Tako je i Curaprox stručnjak prof. dr stom. Ueli P. Saker. A onda smo shvatili i zavoleli taj pritisak na dugme.

KAKO SE KORISTI HYDROSONIC ČETKICA

NASTAVAK ČETKICE ZA SVAKI SCENARIO

Hydrosonic pro električna četkica za zube dolazi sa tri inovativna nastavka četkice – power, sensitive i single – svi razvijeni i proizvedeni u Švajcarskoj. Koji je za Vas?

NEMAČKA NAGRADA ZA DIZAJN 2021

POBEDNIK KATEGORIJE „ODLIČAN DIZAJN PROIZVODA MEDICINSKA REHABILITACIJA I ZDRAVSTVENA ZAŠTITA“

«Poseban dizajn glave četkice pojednostavljuje negu zuba čak i u slučaju komplikovanog položaja zuba ili prisustva proteza.»

Enzycal

NEŽNA, BLAGA,
EFIKASNA.
IDEALNA ZA UPOTREBU
SA SONIČNOM ČETKICOM ZA ZUBE.

Saznajte više Kupite

CS single

ZUB PO ZUB

Saznajte više Kupite

IMPLANTATI

ZATO ŠTO ZASLUŽUJU POSEBNU NEGU

Saznajte više Kupite