Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

O NAMA

ORALNA HIGIJENA JE KLJUČNA ZA OČUVANJE ZDRAVLJA

Zdravom telu su potrebna zdrava usta - to je cilj švajcarske kompanije Curaden iza koje stoji porodica Breitschmid začetnik brenda Curaprox.

Preduzetnik Ueli Breitschmid veruje u bolji svet: „Možemo da stvorimo bolji svet i imamo sredstva za to u svojim rukama." Njegova kompanija Curaden ne prodaje samo proizvode za oralnu higijenu, već želi da prenese znanja o tome kako održati doživotno zdravlje usne duplje. Porodična kompanija Curaden temelji se na uverenju da zdravlje započinje u ustima, jer su ona ulaz u telo, a na svakome od nas je da brinemo o sebi.

PREVENCIJA KROZ EDUKACIJU

U odnosu na svoju globalnu konkurenciju, kompanija Curaden ima svoj put - ne samo zbog svoje fleksibilnosti, već i istorije koja uključuje sedamdesetogodišnju tradiciju. Iznad svega, Curaden je predan smislenom povezivanju ljudi i prenošenju znanja pridajući veliku važnost prevenciji. Stomatolozi, specijalisti i drugi dentalni stručnjaci, trebalo bi da imaju odgovarajuću edukaciju, jer prevencija oralnog zdravlja definiše poslovnu kulturu kompanije. Ovo je moderno razmišljanje koje kompanija Curaden primenjuje već godinama, ali i nastavlja njegovu uspešnu primenu, pod vođstvom Christine Breitschmidt, treće generacije porodice Breitschmidt.

FUNKCIONALNOST I ZADOVOLJSTVO

Danas je Curaden vodeći globalni pružalac holističkog pristupa oralnom zdravlju u više od 70 zemalja sveta. „Bolje zdravlje za vas" je filozofija koja prožima kroz sve aktivnosti kompanije, naglašavajući važnost oralnog zdravlja i njegove veze s opštim zdravljem. Bilo da se radi o interdentalnim četkicama, četkicama za zube sa nežnim, gustim i mekanim vlaknima, električnim soničnim četkicama, tečnostima za ispiranje usta, dečijom linijom proizvoda ili nežnim pastama za zube, brend Curaprox i svi njegovi proizvodi, kao i globalne podružnice i pridružene kompanije, pružaju pozitivno iskustvo krajnjem korisniku povezujući dve važne stvari - zdravlje i zadovoljstvo.

U saradnji sa stručnjacima iz oblasti istraživanja, obrazovanja i prakse, Curaden razvija najnežnije i najdelotvornije alate za oralnu higijenu. Curaprox je renomirana robna marka za oralnu higijenu kompanije Curaden AG sa sedištem u Švajcarskoj.

Saznajte više