Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

O NAMA

ORALNA HIGIJENA JE KLJUČNA ZA OČUVANJE ZDRAVLJA

Zdravom telu su potrebna zdrava usta – to je cilj švajcarske kompanije Curaden iza koje stoji porodica Breitschmid, osnivač brenda Curaprox.

Poduzetnik Ueli Breitschmid vjeruje u bolji svijet: "Možemo ga stvoriti - i imamo sredstva u svojim rukama." Njegova tvrtka za oralnu higijenu Curaden ne prodaje samo proizvode, već želi prenijeti znanja o tome kako održati doživotno zdravlje usne šupljine. Obiteljska tvrtka Curaden temelji se na uvjerenju - zdravlje započinje u ustima jer su ona ulaz u tijelo, a na svakome od nas je da brinemo o sebi.

PREVENCIJA KROZ EDUKACIJU

U poređenju sa globalnom konkurencijom, kompanija Curaden ima svoj put - ne samo zbog svoje fleksibilnosti, već i zbog svoje istorije, koja obuhvata tradiciju dugu 70 godina. Iznad svega, Curaden je posvećen povezivanju ljudi i prenošenju znanja ističući važnost prevencije u zdravstvenom poslovanju. Stomatolozi, specijalisti i drugi dentalni stručnjaci bi trebalo da imaju odgovarajuće obrazovanje, jer prevencija oralnog zdravlja definiše kulturu kompanije. Ovo je savremeno razmišljanje koje kompanija Curaden primenjuje već godinama i nastavlja da se uspešno sprovodi pod rukovođenjem Christine Breitschmidt, treće generacije porodice Breitschmidt.

FUNKCIONALNOST I ZADOVOLJSTVO

Danas je Curaden vodeći globalni dobavljač holističkog pristupa oralnom zdravlju u više od 70 zemalja širom sveta, a Curaprox renomirani brend za oralnu higijenu kompanije Curaden AG sa sedištem u Švajcarskoj. 

„Bolje zdravlje za vas“ je filozofija koja se prožima kroz sve aktivnosti kompanije, naglašavajući važnost oralnog zdravlja i njegovu povezanost sa opštim zdravljem. Bilo da su u pitanju interdentalne četkice, četkice sa malim, gustim i mekanim vlaknima, Hydrosonic četkice, tečnosti za ispiranje usta, linija proizvoda za decu ili paste za nežno izbeljivanje zuba, brend Curaprox i svi njegovi proizvodi, zajedno sa globalnim filijalama i pridruženim kompanijama, pružaju pozitivno iskustvo korisnicima povezujući dva važna elementa - zdravlje i zadovoljstvo. 

U saradnji sa stručnjacima iz oblasti istraživanja, obrazovanja i prakse, Curaden razvija najnežnije i najefikasnije preparate za oralnu higijenu. 

Learn more