Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

GLODALICA

TROSTRUKA
ZABAVA

Više od obične glodalice. Zvečka za buđenje čula... uzbudljive teksture za podsticanje senzornih i motoričkih veština... integrisana četkica za zube. Zabava, zabava, zabava.

Uklanja bol pri izbijanju zuba

Avanturističko igralište za čula

Priprema Vašeg mališana za pranje zuba

Dostupna u tri boje – tirkiznoj, plavoj i roze

UZBUDLJIVE TEKSTURE... I ZVEČKA

Puno je toga za otkrivanje, različite teksture, šarene kuglice unutar zvečke. Čula se stimulišu. Beba se veselo igra i zaboravlja na bol, a odrasli su zadovoljni.

RADOST PRI PRANJU ZUBA?!

Vašoj bebi glodalica predstavlja igračku. Uz igru se ujedno i priprema za prvo pranje zuba. Integrisana četkica masira njihove desni i navikava ih na pranje zubića. Da li se raduju pranju zuba? Definitivno.

BOL PRVOG ZUBA?

Prvi zub je izbio! Ali dete oseća bol. Pre nego što posegnete za lekom, dajte mu glodalicu. Ne brinite, znaće tačno šta treba da radi sa njom. I bol će nestati.

Mlečni zubi su čuvari mesta za trajne zube.

Glodalicu je razvila Dr Nadja-Marina Kellerhoff. Ona pomaže detetu da se pripremi za prvo pranje zuba i najbolji je način za održavanje zdravlja prvih zuba.

TRI BOJE...

... trostruka zabava. Svetlo plava, roze i tirkizna. Dajte im omiljenu boju i gledajte kako instiktivno grizu. Zbogom zubobolje. Zdravo velikim osmesima.

KAD
MLEČNI ZUBI
IZBIJAJU

Sekutići su prvi. Kutnjaci su poslednji. Počinje oko šestog meseca. Tokom narednih 20 meseci mlečni zubi se razvijaju… jedan po jedan.

KAD MLEČNI ZUB „IZBIJE“... UUH!

Prvi mlečni zubić je pravo slavlje za roditelje. Ali ne i za dete. Neko će osetiti samo blagu nelagodnost. Druge će dosta boleti. Nicanje zuba je gotovo tek kad dete dobije svih 20 mlečnih zuba.

DA LI JE MOJOJ BEBI POTREBNA GLODALICA?

Bebe imaju jednostavno rešenje za ublažavanje bola pri nicanju zubića. One zagrizu ono što im je najbliže. Zato je najbolje ako je to bez toksina - i potpuno bezbedno za upotrebu – glodalica koju preporučuju pedijatri i stomatolozi. Ona koja nicanje zuba čini prijatnijim i za Vaše dete i za Vas.

KAKO PREPOZNATI DOBRU GLODALICU?

Ona mora bebama da olakša bol. Šta kažete na uzbudljive površinske teksture za istraživanje kao pomoć u razvoju senzornih i motoričkih veština? A četkica za vežbanje koja će uzbuditi Vašu bebu i podstaći želju za pranjem zuba? Ili stimulirajuća zvečka?

BEBa

DUDE, LAŽE, VARALICE:
DETALJNO UPUTSTVO

Saznajte više