Swiss premium oral careSwiss premium oral care

Choose your country Srbija Srbija
Besplatna isporuka preko 2.000 RSD
3D secure sigurno plaćanje
Isporuka 1 do 5 radnih dana

PASTA ZA ZUBE BE YOU

NEŽNO IZBELJJIVANJE

Šest osvežavajućih ukusa. Šest veselih boja. Dugotrajna svežina. Nežno, prirodno izbeljivanje. Nova dimenzija oralne higijene.

Ulepšajte svoju oralnu rutinu – savršeno uz ručne i sonične četkice za zube

Samo prirodni sastojci – ne volimo SLS, triklosan, izbeljivače i plastične mikroperle

Sveže, vesele, nežne – revolucija za Vaše oralno zdravlje

Prikladne za vegane - bez sastojaka životinjskog porekla

JEDNA PASTA ZA ZUBE. ŠEST ZADIVLJUJUĆIH UKUSA

Boje dovoljno lepe da ulepšaju početak sedmice. Kombinacije ukusa koje oduševljavaju. Izaberite ukus u zavisnosti od svog raspoloženja, za svež dah i zdrave zube.

SVEŽ DAH SATIMA

Plus pover kuglice sa mentolom za dugotrajan svež dah. Be you. Osećajte se sveže, samopouzdano još dugo nakon pranja zuba. Snažni mehurići u pasti za zube pružaju osvežavajući i dugotrajan ukus mentola. 

MOĆ LEKOVITOG BILJA

Moćne biljke i prirodni sastojci poput ekstrakta ehinacee, gorke pomorandže, đavolje kandže i indijskog penivorta neguju tkivo koje oblaže Vaša usta i pomažu u zaustavljanju upale.

Zašto Be you?

Žive boje. Sočni, sveži ukusi. Nežno izbeljivanje sa prirodnim enzimom koji brine o zubnoj gleđi i desni. Be you Lepota iznutra i spolja.

MAGIJA BELE BOJE

Glukoza oksidaza zvuči pomalo zastrašujuće. Ali to je zapravo prirodni enzim koji nežno izbeljuje Vaše zube - bez sredstava za izbeljivanje - i istovremeno brine o zubnoj gleđi i desnima. Magično.

NEŽNO, PRIRODNO, IZBJELJIVANJE ENZIMIMA

Lepi zubi zdravog izgleda daju Vam osećaj samopouzdanja i zadovoljstva. Ali beljenje na uobičajeni način je bolno. I može biti štetno. Za razliku od Be you paste za izbeljivanje zuba. Zašto? Zato što izbeljuje uz pomoć enzima…

ENZIM, PRIRODAN NAČIN ZA IZBELJIVANJE ZUBA

Be you sadrži glukozu oksidazu – prirodni enzim. To je protein koji pokreće metabolički proces. Glukoza oksidaza u ustima dovodi do stvaranja kiseonika, a to dovodi do nežnog izbeljivanja.

DVA VEOMA POŽELJNA EFEKTA

Prvo... glukoza oksidaza se transformiše u vodonik peroksid u pljuvački i tako se direktno bori protiv bakterija. Drugo... Aktivira sistem laktoperoksidaze u pljuvački što takođe ima antibakterijski, ali i antivirusni i antifungalni efekat.

ZUBNA GLEĐ ĆE VAM BITI ZAHVALNA

Bez štetnog izbeljivanja. Bez abrazivnog efekta. Ne samo da gleđ ostaje netaknuta, već postaje svetlija i belja. Sve zahvaljujući glukoza oksidazi – enzimu koji je toliko prirodan da ga i pčele koriste da bi zaštitile med od bakterija.

PRIRODAN OSMEH JE TAKO LEP

Be you je izuzetno efikasan sistem za izbeljivanje i ako ne sadrži uobičajene agresivne sastojke. I potpuno je prirodan sistem za izbeljivanje zahvaljujući našem prijatelju glukoza oksidazi.

CS 5460

NAJEFIKASNIJA ČETKICA
NA SVETU?

Saznajte više Kupite

ČISTI ZUBI

DETALJNO UPUTSTVO

Saznajte više Kupite

PUTNI SET

PERITE ZUBE
U POKRETU

Saznajte više Kupite